Bouwkundige keuring Leiden

Welkom op onze website. Hier vindt u alle informatie over bouwkundige keuringen in het algemeen, maar ook over een specifieke bouwkundige keuring Leiden. Een dergelijke keuring brengt de bouwtechnische staat van uw woning of vastgoed in kaart. Dit geeft u vervolgens inzicht in de kosten die gemaakt moeten worden om achterstallig onderhoud in te halen. Naar aanleiding van de keuring wordt de staat van uw woning in Leiden gedetailleerd weergegeven, van het dak tot de kelder, van de waterleidingen tot aan de raamkozijnen. Dankzij een globale kostenraming krijgt u inzicht in de herstelkosten, zowel op de korte als op de lange termijn. Zo komt u met een bouwkundige keuring Leiden niet voor verrassingen te staan.

Stel dat u heeft besloten om een woning in Leiden te kopen. Tijdens het aankoopproces dient u aan allerlei dingen te denken, en indien u niet bouwkundig onderlegd bent, is een bouwtechnische keuring Leiden een belangrijke stap. Deze kan u behoeden voor een miskoop. Het keuringsrapport voldoet aan de N.H.G.-eisen (Nationale Hypotheek Garantie). Het voordeel is dat Het Inspectiehuis deskundigen in dienst heeft die op de hoogte zijn van de plaatselijke factoren die van invloed zijn op de bouwkundige staat van de woning. Denkt u aan de bouwaard en -grond van de woning en eventuele funderingsproblematiek, en kennis van monumentale woningen. Bij een bouwkundige keuring Leiden zullen deze specifieke kenmerken aan de orde komen en Het Inspectiehuis neemt al deze factoren mee in de keuring.

Aan de hand van de bouwkundige keuring Leiden ontvangt u een keuringsrapport waarin alle gebreken worden aangestipt, verduidelijkt met kleurenfoto's. Onze inspecteurs zijn u graag van dienst door met u door te nemen welke reparaties voorrang verdienen en welke op langere termijn uitgevoerd kunnen worden. Ook wanneer u uw huis in Leiden wilt verkopen, kan een bouwkundige keuring Leiden van nut zijn. U kunt deze voorleggen aan de potentiƫle koper, zodat die inzicht heeft in de staat van uw woning. Een bouwkundige keuring Leiden geeft zekerheid over uw vastgoed.

Meer informatie? Bekijk ook onze pagina's over:

Bouwkundige keuring Zuid-Holland

Bouwkundige keuring Den Haag

Klik hier voor een overzicht van onze informatiepagina's; voor een overzicht van al onze diensten, ga naar onze homepage.