Bouwkundige keuring Alphen aan den Rijn

Bij het kopen van een huis in Alphen aan den Rijn komt veel kijken. Een belangrijk element is het onderhandelen over de prijs van een koophuis. Wanneer u een bouwkundige keuring Alphen aan den Rijn heeft laten uitvoeren, is uw potentiële woning gecontroleerd door inspecteurs en weet u wat u koopt.

Op basis van de bouwkundige keuring wordt een rapport opgesteld waarin wordt aangegeven welke onderdelen van het huis aan reparatie of vervanging toe zijn. Denkt u bijvoorbeeld aan de vloeren, muren, gevel, dakconstructie, riolering en hang- en sluitwerk. Ook vindt u in het rapport een indicatie van de kosten van de herstelwerkzaamheden. Op grond van dit bouwtechnische rapport kunt u dus goed zien welke kosten bovenop de vraagprijs voor uw rekening zijn. Uw onderhandelingspositie wordt daarom met een bouwkundige keuring Alphen aan den Rijn veel sterker. De deskundigen van Het Inspectiehuis hebben jarenlange ervaring in het uitvoeren van keuringen op bouwkundig gebied, onder andere in Alphen aan den Rijn. Onze inspecteurs doen onderzoek naar de bodemgesteldheid, de fundering en andere (natuurlijke) factoren die van invloed kunnen zijn op de bouwkundige staat van uw potentiële woning in Alphen aan den Rijn. Door verder te kijken dan naar de woning zelf, maar ook de regionale kenmerken mee te nemen in de keuring, is er volledig inzicht in de bouwkundige situatie en zult u in de toekomst niet onverwacht voor financiële verrassingen komen te staan. U weet immers op grond van het bouwkundig rapport hoe groot de reserveringen zijn die u moet doen om de bouwkundige staat van het huis te blijven behouden. Onze experts denken hierin graag met u mee. Het Inspectiehuis staat bekend als een onafhankelijk onderzoeksbureau waarvan de bouwkundige keuringen Alphen aan den Rijn en de rapportages hiervan voldoen aan de eisen van de Nationale Hypotheek Garantie. Dat geeft zekerheid over uw vastgoed.

Meer informatie? Bekijk ook onze pagina's over:

Bouwtechnische keuring Rotterdam

Bouwtechnische keuring Den Haag

Klik hier voor een overzicht van onze informatiepagina's; voor een overzicht van al onze diensten, ga naar onze homepage.