Stagair HBO Marketing

Volg jij een HBO-studie Marketing? En wil jij testen hoe goed jouw kennis en vaardigheden passen in een enerverende praktijkomgeving? Het Inspectiehuis is volgens veel studenten een topbedrijf om hun stage te doorlopen!

Wie zijn wij?

Het Inspectiehuis B.V. is gevestigd in het hart van Gouda. Als gecertificeerd inspectiebureau zijn wij sinds 2002 gespecialiseerd in allerhande keuringen, controles en inspecties. Wij werken voor particulieren, makelaars, woningcorporaties, projectontwikkelaars, financiële dienstverleners, Verenigingen Van Eigenaren, gemeentes en (semi)-overheden, verzekeraars, stichtingen en bedrijven.

Hoe ziet jouw stage eruit?

Het Inspectiehuis richt zich op diverse vormen van online en offline marketing. Als stagiair krijg jij zo de kans om onze SEO/SEA-strategie verder uit te bouwen, bij te dragen aan offline marketinguitingen en bieden we je de ruimte om eigen initiatieven voor te stellen en te ontplooien. Afhankelijk van de richting die jij op wilt en waar jij ons bij kunt helpen, stellen we samen een stageplan op waar je de rest van je carrière van profiteert!

Ben jij erin geïnteresseerd om stage te lopen bij Het Inspectiehuis? Neem dan contact op met Dino Alfons.