Vacature Stagiair MBO/HBO Bouwkunde

Volg jij een MBO- of HBO-studie Bouwkunde? En wil jij testen hoe goed jouw kennis en vaardigheden passen in een enerverende praktijkomgeving? Het Inspectiehuis is volgens veel studenten een topbedrijf om hun stage te doorlopen!

Wie zijn wij?

Het Inspectiehuis B.V. is gevestigd in het hart van Gouda. Als gecertificeerd inspectiebureau zijn wij sinds 2002 gespecialiseerd in allerhande keuringen, controles en inspecties. Wij werken voor particulieren, makelaars, woningcorporaties, projectontwikkelaars, financiële dienstverleners, Verenigingen Van Eigenaren, gemeentes en (semi)-overheden, verzekeraars, stichtingen en bedrijven.

Hoe ziet jouw stage eruit?

Je stage is bedoeld om je een brede blik te geven op hoe onze bedrijfsvoering en de verschillende disciplines eruit zien. Op ons kantoor worden alle rapportages verwerkt en labels opgemaakt. Ondertussen rijden onze inspecteurs de hele Randstad door om voor elk type pand dat je je in kunt beelden onderzoek te doen. Afhankelijk van de richting die jij op wilt en waar jij ons actief bij kunt helpen, zorgen we samen voor een stageplan waar je de rest van je carrière baat bij hebt!

Ben jij erin geïnteresseerd om stage te lopen bij Het Inspectiehuis? Neem dan contact op met Dino Alfons.