Bouwkundige keuring Waddinxveen

Als u Het Inspectiehuis een bouwkundige keuring Waddinxveen laat uitvoeren, dan maakt u de keuze voor een betrouwbare, objectieve expert op bouwkundig gebied. De bouwkundige keuringen van Het Inspectiehuis voldoen aan de eisen van de Nationale Hypotheek Garantie. Daarnaast zijn onze deskundigen op de hoogte van de specifieke kenmerken van Waddinxveen die invloed kunnen hebben op de bouwkundige staat van uw woning. Tijdens de bouwkundige keuring Waddinxveen wordt hiervan een inschatting gemaakt en de nodige risico's worden voor u in kaart gebracht. Denkt u bijvoorbeeld aan de bouwgrond (funderingsproblematiek), de natuurlijke verschijnselen in de regio en de diverse bouwstijlen van huizen in Waddinxveen. De inspecteurs nemen al deze factoren mee in een bouwkundige keuring Waddinxveen en zullen u zo een betrouwbaar rapport afgeven.

Een bouwkundige keuring Waddinxveen omvat een grootschalige inspectie van alle bouwkundige elementen in het huis. Niet alleen de gevel, dakconstructie en muren, maar ook de waterleidingen, riolering en vloeren worden gecontroleerd. Aan de hand van deze inspectie wordt een bouwkundige rapportage opgesteld waarin u exact ziet welke onderdelen van uw huis aan vervanging of reparatie toe zijn. Ook wordt er een indicatie gegeven van de tijdsspanne waarin de herstelwerkzaamheden per onderdeel vervangen moeten worden, zodat u weet welke financiƫle investering u het beste op korte en welke op lange termijn kunt doen. Zo hoeft u niet voor onverwachte financiƫle verrassingen komen te staan. Een bouwkundige keuring Waddinxveen is aan te raden voor zowel oude als nieuwe woningen. In oude woningen valt over het algemeen meer achterstallig onderhoud te constateren, maar ook in nieuwe woningen kunnen foutieve constructie aangetroffen worden; soms heeft de aannemer een vergissing begaan of iets over het hoofd gezien. Wilt u zo weinig mogelijk risico's en een veilige leefomgeving, neem dan contact met ons op voor een bouwkundige keuring Waddinxveen en u krijgt zekerheid over uw vastgoed!

Meer informatie? Bekijk ook onze pagina's over:

Bouwkundige keuring Amstelveen

Bouwtechnische keuring Rotterdam

Klik hier voor een overzicht van onze informatiepagina's; voor een overzicht van al onze diensten, ga naar onze homepage.