Maatschappelijk

Als commercieel bedrijf is het behalen van omzet en winstgevendheid natuurlijk een belangrijk doel, maar lang niet alles draait om geld. Het Inspectiehuis staat middenin de maatschappij en draagt hier op verschillende manieren met veel plezier aan bij.

Sponsoring

Jaarlijkse sponsoren wij wisselende evenementen. Zo brachten wij lang leden aan voor Stichting Aap. Ook sponsorden wij meerdere edities van de Roparun en doneren wij al jaren aan het Alpe d'HuZes initiatief voor kankeronderzoek. Ook sponsoren wij een hockeyteam van lokale vereniging GMHC om de jeugd van goede sportkleding te voorzien en te stimuleren een actief leven te leiden.

Duurzaamheid

Élk bedrijf is verantwoordelijkheid voor het verkleinden van haar ecologische voetafdruk. Ook bij Het Inspectiehuis denken we hier actief over na. Door alle rapportages verbruikten wij veel papier, inmiddels doen wij ruim 90% hiervan digitaal. Onze bedrijfswagens zijn voorzien van de nieuwste EURO6 motoren. Ook plaatsten wij op een secundaire bedrijfslocatie zoveel zonnepanelen dat wij meer duurzame zonne-energie opwekken dan wij zelf verbruiken.

Mensen

Ook bij mensen is Het Inspectiehuis is maatschappelijk betrokken. Door de jaren heen zijn wij altijd een warm nest geweest voor stagaires in bijvoorbeeld bouwkunde, óók tijdens de economische crisis toen zij bijna nergens terecht konden. Voor onze eigen mensen investeren wij veel in opleidingen, want persoonlijke ontwikkeling en leren duurt een leven lang.

Als onze klant, partner of leverancier doet u dus zaken met een partij die nadenkt over haar rol in de maatschappij. Heeft u zelf suggesties over hoe wij het nóg beter kunnen doen? Informeer ons!