Meerjarenonderhoudsplan

Appartementencomplexen, woonpanden, bedrijfspanden en andere gebouwen hebben regelmatig onderhoud nodig. Om dit werk en de verwachte kosten helder in kaart te brengen, stelt Het Inspectiehuis graag een meerjarenonderhoudsplan voor u op, ook wel MJOP of MOP genoemd.

HIervoor voeren wij eerst een uitvoerige bouwkundige keuring uit in het pand. Zo stellen wij vast welke elementen met welke frequentie op welke wijze onderhoud behoeven. Vervolgens worden hier ook richtprijzen aan gekoppeld.

Ook voor een update van uw meerjarenonderhoudsplan is Het Inspectiehuis graag van dienst. Integer, klantgericht en transparant, zoals u van ons gewend bent.

Kijk onderaan deze pagina voor onze tarieven, voorbeeldrapporten, of om direct een meerjarenonderhoudsplan aan te vragen.

Meer informatie over uw meerjarenonderhoudsplan

Of het nu gaat om bijzondere objecten zoals kerkgebouwen, monumenten of boerderijen, of grootschalige faciliteiten zoals kantoren, flatgebouwen of appartementencomplexen, allen hebben ze regelmatig onderhoud nodig om hun waarde, uitstraling en comfort te behouden. Hierbij komen veel aspecten kijken.

Denk bijvoorbeeld aan het schilderwerk, de levensduur van houten elementen zoals kozijnen, duurzaamheidsaspecten zoals het vervangen van verlichting met LED, het voegwerk en vele andere aspecten. Een meerjarenonderhoudsplan geeft u een compleet overzicht van al deze aspecten op individueel niveau, en een totaalplaatje van wat u elk jaar kunt verwachten aan werk en kosten. Zo heeft u duidelijkheid vooraf en voorkomt u verrassingen achteraf.

Is uw MJOP alweer enige jaren oud? Dan kan Het Inspectiehuis u ook van dienst zijn met een losse of jaarlijkse update van uw plan. Dit geeft u praktisch 100% zekerheid over de onderhoudskosten voor uw pand.

Tarieven, voorbeeldrapporten en direct aanvragen

MeerJarenOnderhoudsPlan

Een duidelijke begroting en controle over uw structurele onderhoud: met ons MJOP kijkt u tot wel 50 jaar vooruit. Ook ondersteuning bij het uitbesteden van uw onderhoud.

Prijs op aanvraag
Voorbeeldrapport Direct aanvragen