Bouwkundige keuring Limburg

Wanneer u een huis in Limburg wilt kopen, is het verstandig om voorafgaand een bouwkundige keuring Limburg te laten uitvoeren. De inspecteur zal de hele woning doorlopen en controleren op bouwkundige gebreken en achterstallig onderhoud. Denkt u aan onderdelen als vloeren, muren, de gevel, dakconstructie, riolering, waterleidingen, isolatie, ramen, kozijnen en hang- en sluitwerk. Het heeft onze voorkeur dat u tijdens de bouwkundige keuring meeloopt met de deskundige. Zo kunnen onduidelijkheden direct worden opgehelderd. Bovendien krijgt u tijdens de bouwkundige keuring Limburg meteen een goed beeld van de herstelwerkzaamheden die moeten plaatsvinden om de waarde van het huis te behouden of te verhogen. Op grond van de bouwkundige keuring stellen we een rapport op waarin alle geconstateerde gebreken helder worden weergegeven en op welke termijn deze hersteld moeten worden. Daarnaast presenteren we u een globale kostenraming, zodat u financiƫle reserveringen kunt doen voor de reparatiekosten in de toekomst. Een bouwkundige keuring Limburg geeft u dus voor de lange termijn zekerheid over uw vastgoed.

Limburg is een provincie in Nederland met karakteristieke eigenschappen. Bos- en heuvelrijk gebied, een eigen taal, het Limburgs, en een sterk katholiek karakter. Daarnaast loopt de rivier De Maas door Limburg, die de provincie in een oostelijk en westelijk deel scheidt. Limburg heeft ruim 1,1 miljoen inwoners waarvan meer dan de helft in het stedelijke gebied leeft. In haast alle Limburgse steden vindt u de Limburgse gezelligheid, fanfares en harmonie-orkesten. En er is geen stad te vinden waar u de heerlijke Limburgse vlaai niet kunt proeven. En ook voor het carnaval bent u in steden in Limburg, zoals Maastricht, aan het goede adres. Maar of u nu voor een huis in de stad of een boerderij in de bossen kiest, een bouwkundige keuring Limburg kan Het Inspectiehuis overal uitvoeren. In Limburg is er volop mogelijkheid om te wonen naar uw voorkeur: in de gezellige drukte van de stad of in de rust van het bos of de heuvels.

Meer informatie? Bekijk ook onze pagina's over:

Bouwtechnische keuring Ede

Bouwkundig adviesbureau Friesland

Klik hier voor een overzicht van onze informatiepagina's; voor een overzicht van al onze diensten, ga naar onze homepage.