Bouwkundige keuring Katwijk

Wilt u een woning kopen in Katwijk? Wanneer u na een eerste bezichtiging werkelijk geïnteresseerd bent, kunt u het beste een bouwkundige keuring Katwijk laten uitvoeren alvorens u overgaat op het onderhandelen over de prijs van het huis. De bouwkundige keuring legt namelijk alle bouwtechnische mankementen van het huis bloot en daarmee heeft u sterkere onderhandelingspositie.

Wat houdt een bouwkundige keuring Katwijk in? Een van onze inspecteurs loopt het hele huis door en controleert alle bouwkundige elementen van de woning. Denkt u aan de dakconstructie, vloeren, waterleidingen, muren, deuren, raamkozijnen, elektriciteit, vochtmetingen, enz. Alle verborgen gebreken komen tijdens de bouwkundige keuring Katwijk aan het licht. De gebreken worden benoemd in een overzichtelijk bouwkundig rapport dat voortvloeit uit de keuring. Dit rapport wordt voorzien van kleurenfoto's en een globale kostenraming. Het Inspectiehuis geeft u daarbij graag advies over welke gebreken als eerste dienen te worden opgelost en welke werkzaamheden ook over de lange termijn kunnen worden uitgespreid. Zo krijgt u als potentiële koper van een woning in Katwijk een duidelijk beeld van de kosten bovenop de koopsom van het huis. Het Inspectiehuis geeft onafhankelijk en betrouwbaar advies en is gespecialiseerd in een bouwkundige keuring Katwijk. Het voordeel daarvan is dat Het Inspectiehuis weet welke specifieke kenmerken de plaats heeft. Doordat Katwijk aan de kust ligt, heeft dit effecten op de staat van de woning. Alle aspecten worden meegenomen in een bouwkundige keuring Katwijk. Ook als u al jarenlang eigenaar bent van woning in Katwijk, kan een bouwkundige keuring veel verheldering geven en verborgen gebreken aan het licht brengen. U zult vervolgens niet meer voor onverwachte kosten komen te staan en u kunt eventueel financiële reserveringen doen voor reparaties op de lange termijn. Wilt u uw woning in Katwijk vervolgens verkopen, dan is het een groot pluspunt als u aan de hand van het bouwkundig rapport kunt tonen hoe het gesteld is met de bouwtechnische staat van het huis. Een bouwkundige keuring Katwijk geeft zekerheid over uw vastgoed.

Meer informatie? Bekijk ook onze pagina's over:

APK Woningen

Bouwkundige keuring Zuid-Holland

Klik hier voor een overzicht van onze informatiepagina's; voor een overzicht van al onze diensten, ga naar onze homepage.