Bouwkundige keuring Zoetermeer

Wanneer u een huis in Zoetermeer wilt kopen, is het verstandig om voorafgaand een bouwkundige keuring Zoetermeer laten uitvoeren. De inspecteur zal de hele woning doorlopen en controleren op bouwkundige gebreken en achterstallig onderhoud. Denkt u aan onderdelen als vloeren, muren, de gevel, dakconstructie, riolering, waterleidingen, isolatie, ramen, kozijnen en hang- en sluitwerk. Het heeft onze voorkeur dat u tijdens de bouwkundige keuring meeloopt met de deskundige. Zo kunnen onduidelijkheden direct worden opgehelderd. Bovendien krijgt u tijdens de bouwkundige keuring Zoetermeer meteen een goed beeld van de herstelwerkzaamheden die moeten plaatsvinden om de waarde van het huis te behouden of te verhogen. Op grond van de bouwkundige keuring stellen we een rapport op waarin alle geconstateerde gebreken helder worden weergegeven en op welke termijn deze hersteld moeten worden. Daarnaast presenteren we u een globale kostenraming, zodat u financiële reserveringen kunt doen voor de reparatiekosten in de toekomst. Een bouwkundige keuring Zoetermeer geeft u dus voor de lange termijn zekerheid over uw toekomstige woning.

Staat u op het punt om te verhuizen naar Zoetermeer of bevindt u zich nog in de oriëntatiefase het zoeken naar een huis in Zoetermeer? Een goede keuze! Zoetermeer begon ooit als groeikern van Den Haag, maar onderhand is het al de derde grootste gemeente van Zuid-Holland. En de gemeente wordt nog telkens uitgebreid met nieuwe wijken. Zoetermeer heeft een zeer prettig woonklimaat met een uitstekende infrastructuur, tal van middelbare en basisscholen en winkelcentra waar alles te vinden is. Er wonen dan ook relatief veel gezinnen in de plaats. Zoetermeer telt meer dan 123.000 inwoners en heeft een oppervlakte van 37,06 km². Bovendien is Sweet Lake City, zoals Zoetermeer wordt genoemd, omgeven door mooie polderlandschappen. Zoetermeer ligt immers in het midden van het Groene Hart. Maar ook in de gemeente zelf liggen groene wijkparken waar het goed toeven is. Maar voordat u een huis koopt, laat dan eerst een bouwkundige keuring uitvoeren. Zo weet u zeker dat u een goede start maakt

Niet woonachtig in Zoetermeer? Bekijk dan ook onze pagina's over:

Delft Woerden Rijswijk
Capelle aan den IJssel Reeuwijk BarendrechtBouwkundige keuring Breda

Bouwkundige keuring Dordrecht

Klik hier voor een overzicht van onze informatiepagina's; voor een overzicht van al onze diensten, ga naar onze homepage.