Bouwkundige keuring Ede

Wanneer u een huis in Ede wilt kopen, is het verstandig om voorafgaand een bouwkundige keuring Ede laten uitvoeren. De inspecteur zal de hele woning doorlopen en controleren op bouwkundige gebreken en achterstallig onderhoud. Denkt u aan onderdelen als vloeren, muren, de gevel, dakconstructie, riolering, waterleidingen, isolatie, ramen, kozijnen en hang- en sluitwerk. Het heeft onze voorkeur dat u tijdens de bouwkundige keuring meeloopt met de deskundige. Zo kunnen onduidelijkheden direct worden opgehelderd. Bovendien krijgt u tijdens de bouwkundige keuring Ede meteen een goed beeld van de herstelwerkzaamheden die moeten plaatsvinden om de waarde van het huis te behouden of te verhogen. Op grond van de bouwkundige keuring stellen we een rapport op waarin alle geconstateerde gebreken helder worden weergegeven en op welke termijn deze hersteld moeten worden. Daarnaast presenteren we u een globale kostenraming, zodat u financiële reserveringen kunt doen voor de reparatiekosten in de toekomst. Een bouwkundige keuring Ede geeft u dus voor de lange termijn zekerheid over uw vastgoed.

Heeft de Veluwe ook altijd zo'n aantrekkingskracht op u gehad? Dan begrijpen we dat u een woning zoekt of reeds bezit in Ede. Bijna 69.000 mensen maakten met u dezelfde keuze en vestigden zich op de westflank van de Veluwe en de zuidelijke Gelderse vallei. Ede is goed bereikbaar via verschillende snelwegen en ook per spoor. Bovendien wordt er veel geïnvesteerd in het renoveren van het centrum, zoals het opknappen van de pleinen en het creëren van groene zones. Voor zowel wonen als werken biedt Ede diverse mogelijkheden. Ook kent de stad veel culturele plaatsen en monumenten ter nagedachtenis aan de Tweede Wereldoorlog, die een grote rol in Ede speelde. Wanneer u een woning in Ede op het oog hebt, kiest u voor een prettige woonplaats. Om ook in een prettige woning te starten, raden we u aan een bouwkundige keuring Ede te laten doen. Zo komt u in de toekomst niet voor onverwachte financiële verrassingen te staan.

Meer informatie? Bekijk ook onze pagina's over:

Bouwkundige keuring Dordrecht

Bouwkundige keuring Naaldwijk

Klik hier voor een overzicht van onze informatiepagina's; voor een overzicht van al onze diensten, ga naar onze homepage.