Opleveringskeuring voor woningen en andere objecten

Op de transportdatum van uw nieuwe woning of object moet alles volgens afspraak aan u worden opgeleverd. De praktijk leert echter dat dit voor zowel nieuwbouw als bestaande bouw lang niet altijd het geval is. Een opleveringskeuring van Het Inspectiehuis helpt u verder.

Onze inspecteur voert een nauwkeurige en deskundige controle uit op alle afgesproken punten. Het opleveringsrapport biedt u een overzicht van alle gebreken en andere manco's. Zo beweegt u uw aannemer of andere verkopende partij direct tot actie in plaats van touwtrekken.

De experts van Het Inspectiehuis staan u graag bij met uw opleveringskeuring om u zo spoedig mogelijk het maximale gebruikscomfort van uw nieuwe woning of gebouw te bieden. Integer, klantgericht en transparant.

Kijk onderaan deze pagina voor onze tarieven, voorbeeldrapporten, of om direct een opleveringskeuring aan te vragen.

Meer informatie over opleveringskeuringen

Met een opleveringskeuring van Het Inspectiehuis beoordeelt één van onze bouwkundig inspecteurs of de woning of het gebouw volledig voldoet aan alle overeengekomen of redelijke normen en eisen. Ook wordt vastgesteld of de uitvoer conform de technische omschrijving en tekeningen heeft plaatsgevonden.

De aankoop van een woning of gebouw is natuurlijk ook een zakelijke overeenkomst, waarin beide partijen hun afspraken moeten nakomen. Indien uw aannemer of andere verkopende partij punten niet goed oplevert, dan is het van belang om dit direct goed vast te laten stellen om te voorkomen dat gesteld wordt dat u een en ander heeft aanvaard. Onze deskundige onderbouwt de geconstateerde gebreken op zakelijke wijze en weerlegt eventuele tegenwerpingen.

Nadat de gebreken, ook wel manco's genoemd, verholpen zijn helpt ons rapport u natuurlijk ook om te controleren of alle hierin opgenomen zaken ook daadwerkelijk zijn verholpen. Wilt u een opleveringskeuring laten uitvoeren? Doorgaans kunnen wij al binnen twee werkdagen één van onze bouwkundig inspecteurs aansturen. Neem vandaag nog contact met ons op!

Tarieven, voorbeeldrapporten en direct aanvragen

Opleveringskeuring nieuwbouw

Élke nieuwbouwwoning wordt opgeleverd met enkele gebreken. Met deze keuring vinden en rapporteren wij ze allemaal, zodat de aannemer deze voor u kan verhelpen.

Inhoud Prijs excl. Prijs incl.
t/m 500m3 € 280,17 € 339,01
Meerprijs > 500m3 (per 100m3) € 32,65 € 39,51
Direct aanvragen

Meeloopkeuring

Wel bouwkundig laten keuren, maar geen rapportage nodig? Een meeloopkeuring biedt u grondig inzicht in de staat van een object tegen zacht prijsje.

Inhoud Prijs excl. Prijs incl.
t/m 500m3 € 230,58 € 279,00
Meerprijs > 500m3 (per 100m3) € 32,65 € 39,51
Meer informatie Direct aanvragen