Bouwkundige keuring Delft

Wanneer u een huis in Delft wilt kopen, is het verstandig om voorafgaand een bouwkundige keuring Delft laten uitvoeren. De inspecteur zal de hele woning doorlopen en controleren op bouwkundige gebreken en achterstallig onderhoud. Denkt u aan onderdelen als vloeren, muren, de gevel, dakconstructie, riolering, waterleidingen, isolatie, ramen, kozijnen en hang- en sluitwerk. Het heeft onze voorkeur dat u tijdens de bouwkundige keuring meeloopt met de deskundige. Zo kunnen onduidelijkheden direct worden opgehelderd. Bovendien krijgt u tijdens de bouwkundige keuring Delft meteen een goed beeld van de herstelwerkzaamheden die moeten plaatsvinden om de waarde van het huis te behouden of te verhogen. Op grond van de bouwkundige keuring stellen we een rapport op waarin alle geconstateerde gebreken helder worden weergegeven en op welke termijn deze hersteld moeten worden. Daarnaast presenteren we u een globale kostenraming, zodat u financiƫle reserveringen kunt doen voor de reparatiekosten in de toekomst. Een bouwkundige keuring Delft geeft u dus voor de lange termijn zekerheid over uw vastgoed.

Delft is een favoriete plek van Nederlanders om te wonen. Met het prachtige historische centrum, de vele winkels en de gunstige ligging tussen Den Haag en Rotterdam is het niet moeilijk om Delft als geschikte woonplaats aan te merken. Bovendien staat Delft bekend als kennisstad dankzij de aanwezigheid van de Technische Universiteit en de onderzoeksinstituten TNO en Deltares. Ook is Delft de stad van Willem van Oranje, schilder Johannes Vermeer en de Nieuwe Kerk met de Koninklijke grafkelder. Redenen genoeg om als een van de 99.000 inwoners van Delft trots te zijn op uw woonplaats! Maar natuurlijk wilt u ook trots zijn op uw woning in Delft, of dit nu in het centrum of in een van de mooie buitenwijken is. Daarvoor is de bouwkundige staat van uw huis van belang. Wij inspecteren die graag voor u, zodat u weet welk onderhoud gedaan moet worden voordat uw huis de waarde (terug)heeft die het verdient. Het Inspectiehuis is gespecialiseerd in bouwkundige keuringen Delft, dus neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Meer informatie? Bekijk ook onze pagina's over:

Bouwkundige keuring Naaldwijk

Bouwkundige keuring Amstelveen

Klik hier voor een overzicht van onze informatiepagina's; voor een overzicht van al onze diensten, ga naar onze homepage.