Bouwkundige keuring Moordrecht

Wanneer u een huis in Moordrecht wilt kopen, is het verstandig om voorafgaand een bouwkundige keuring Moordrecht te laten uitvoeren. De inspecteur zal de hele woning doorlopen en controleren op bouwkundige gebreken en achterstallig onderhoud. Denkt u aan onderdelen als vloeren, muren, de gevel, dakconstructie, riolering, waterleidingen, isolatie, ramen, kozijnen en hang- en sluitwerk. Het heeft onze voorkeur dat u tijdens de bouwkundige keuring meeloopt met de deskundige. Zo kunnen onduidelijkheden direct worden opgehelderd. Bovendien krijgt u tijdens de bouwkundige keuring Moordrecht meteen een goed beeld van de herstelwerkzaamheden die moeten plaatsvinden om de waarde van het huis te behouden of te verhogen. Op grond van de bouwkundige keuring stellen we een rapport op waarin alle geconstateerde gebreken helder worden weergegeven en op welke termijn deze hersteld moeten worden. Daarnaast presenteren we u een globale kostenraming, zodat u financiƫle reserveringen kunt doen voor de reparatiekosten in de toekomst. Een bouwkundige keuring Moordrecht geeft u dus voor de lange termijn zekerheid over uw vastgoed.

Het Inspectiehuis is gespecialiseerd in het uitvoeren van een bouwkundige keuring Moordrecht en omgeving. Een bouwkundige keuring Moordrecht kan in allerlei soorten woningen uitgevoerd worden: van riante villa's tot aan compacte bovenwoningen, van rijtjeshuizen tot aan woonarken. De deskundigen van Het Inspectiehuis weten met welke specifieke kenmerken per woning ze te maken hebben en waar ze op dienen te letten bij een bijzondere woonsituatie. Woont u in Moordrecht, bijvoorbeeld aan de Hollandsche IJssel, of bent u van plan te verhuizen naar Moordrecht en een van de ruim 8200 inwoners te worden, en wilt u zekerheid over de bouwkundige staat van uw huis, neem dan contact met ons op. Met het rapport van een bouwkundige keuring Moordrecht weet u welk onderhoud u in de toekomst moet uitvoeren. Deze zekerheid maakt wonen in Moordrecht nog prettiger.

Meer informatie? Bekijk ook onze pagina's over:

Bouwkundige vooropname

Bouwkundige keuring Ridderkerk

Klik hier voor een overzicht van onze informatiepagina's; voor een overzicht van al onze diensten, ga naar onze homepage.