Bouwkundig onderzoek Gouda

Heeft u een nieuwe woning in Gouda op het oog en staat u op het punt om een bod te doen? Dan is het belangrijk om hieraan voorafgaand de juiste afwegingen te maken om bij een redelijk bod te beginnen. Hiervoor is het belangrijk dat u een bouwkundig onderlegd deskundige inschakelt die u hierbij advies geeft. Bij Het Inspectiehuis zijn deskundigen in dienst die jarenlange ervaring hebben in bouwkundig onderzoek Gouda en bovendien in bezit zijn van de juiste certificaten voor bouwkundig onderzoek.

Een bouwkundig onderzoek van uw (aanstaande) woning brengt de staat en toestand van uw woning volledige in kaart. Een deskundige van Het Inspectiehuis zal het hele huis grondig inspecteren op alle bouwkundige onderdelen, zoals de dakconstructie, de gevel, de vloeren, deuren en kozijnen en waterleidingen. Op basis van het bouwkundig onderzoek Gouda wordt een rapport opgesteld dat de huidige staat van de woning gedetailleerd weergeeft. Duidelijk wordt welke eventuele gebreken en achterstallig onderhoud het huis heeft en welke herstelkosten nodig zijn om uw woning in Gouda in de juiste staat te verkrijgen. Het rapport is opgesteld door een onafhankelijk, betrouwbaar bureau dat niet vooringenomen is en u zo goed mogelijk van adviezen voorziet over welk onderhoud prioriteit heeft en welk onderhoud ook later uitgevoerd kan worden. Zo weet u als koper welke kosten u nog zult moeten maken, en daardoor heeft u een sterkere onderhandelingspositie in het overeenkomen van de koopprijs.

Een bouwkundig onderzoek Gouda houdt in dat een deskundige bekend is met de plaatselijke factoren van Gouda. Plaatselijke factoren zijn namelijk van grote invloed op de staat en toestand van huizen. Zo komen er in Gouda andere zaken aan bod dan in een plaats die gebouwd is op veengrond, of een dorp aan zee. Daarom vindt Het Inspectiehuis het erg belangrijk dat uw huis wordt gekeurd door deskundigen die weten waarop ze moeten letten, zodat u een gedegen rapport afgeleverd krijgt dat een juiste inschatting geeft van de mogelijke risico's in de komende jaren. Een bouwkundig onderzoek Gouda betekent zekerheid over uw vastgoed in Gouda!

Meer informatie? Bekijk ook onze pagina's over:

VVE mjop verplicht

Maatwerkadvies energiebesparing