Bouwkundige keuring Eindhoven

Eindhoven telt zo’n 220.000 inwoners en is daarmee naar inwonertal de grootste stad van de provincie Noord-Brabant. Eindhoven is goed aangesloten op het autowegen- en treinennetwerk. Daardoor is Eindhoven een goed bereikbare stad en een populaire plaats om te wonen en te werken. Bovendien kent Eindhoven een bruisend uitgaansleven. Geen wonder dus dat er elk jaar heel wat mensen verhuizen naar Eindhoven.

Als u in Eindhoven een huis wilt kopen, is het een goed idee om eerst een bouwkundige keuring te laten uitvoeren. Een bouwkundige keuring geeft u een beeld van de staat van de woning. Bij een bouwkundige keuring in Eindhoven doorloopt de inspecteur de gehele woning. Hierbij controleert de inspecteur de woning op eventuele bouwkundige gebreken en achterstallig onderhoud. Zo krijgt u een duidelijk beeld van welke werkzaamheden er plaats moeten vinden om de woning te onderhouden en of het nodig is om herstelwerkzaamheden uit te voeren. Deze werkzaamheden kunnen bijvoorbeeld van toepassing zijn op vloeren, muren, de gevel, de dakconstructie, maar ook zaken als riolering, leidingen, isolatie, vensters, raamkozijnen en hang- en sluitwerk. Bij een bouwkundige keuring in Eindhoven stelt Het Inspectiehuis een duidelijk rapport op, waarin alle vastgestelde gebreken worden weergegeven. Hierbij wordt ook aangegeven op welke termijn deze gebreken moeten worden hersteld. Bovendien geven we een indicatie van de kosten, zodat u hier rekening mee kunt houden. Met een bouwkundige keuring heeft u dus ook duidelijkheid over de financiële kant van uw onroerend goed in Eindhoven.

Overweegt u een bouwkundige keuring te laten uitvoeren? Schroom dan niet om contact op te nemen met Het Inspectiehuis. Ook als u nog vragen heeft over een bouwkundige keuring in Eindhoven staan wij u graag te woord. U kunt echter ook direct een bouwkundige keuring aanvragen. Wij komen dan zo spoedig mogelijk bij u langs in Eindhoven.

Meer weten? Bekijk ook onze pagina's over:

Bouwkundige keuring Apeldoorn

Bouwkundige keuring Enschede

Klik hier voor een overzicht van onze informatiepagina's; voor een overzicht van al onze diensten, ga naar onze homepage.