Bouwkundige keuring Spijkenisse

Wanneer u een huis in Spijkenisse wilt kopen, is het verstandig om voorafgaand een bouwkundige keuring Spijkenisse laten uitvoeren. De inspecteur zal de hele woning doorlopen en controleren op bouwkundige gebreken en achterstallig onderhoud. Denkt u aan onderdelen als vloeren, muren, de gevel, dakconstructie, riolering, waterleidingen, isolatie, ramen, kozijnen en hang- en sluitwerk. Het heeft onze voorkeur dat u tijdens de bouwkundige keuring meeloopt met de deskundige. Zo kunnen onduidelijkheden direct worden opgehelderd. Bovendien krijgt u tijdens de bouwkundige keuring Spijkenisse meteen een goed beeld van de herstelwerkzaamheden die moeten plaatsvinden om de waarde van het huis te behouden of te verhogen. Op grond van de bouwkundige keuring stellen we een rapport op waarin alle geconstateerde gebreken helder worden weergegeven en op welke termijn deze hersteld moeten worden. Daarnaast presenteren we u een globale kostenraming, zodat u financiƫle reserveringen kunt doen voor de reparatiekosten in de toekomst. Een bouwkundige keuring Spijkenisse geeft u dus voor de lange termijn zekerheid over uw vastgoed.

Spijkenisse een prettige woonplaats om te ontspannen in de rustieke omgeving met pittoreske dorpjes als Zuidland en Simonshaven. Behalve rust vindt u in Spijkenisse ook het centrum dat volop in ontwikkeling is. Spijkenisse grenst bovendien met haar oppervlakte van ruim 30 km2 aan de havens van Rotterdam en maakt deel uit van het samenwerkingsverband Stadsregio Rotterdam. Voor degenen die werkzaam zijn in Rotterdam, is Spijkenisse de plaats bij uitstek om een prettige woning te vinden. Om een bouwkundige keuring Spijkenisse te laten uitvoeren, hoeft u natuurlijk niet een nieuwe woning op het oog te hebben. Ook wanneer u al jaren woont in deze gemeente, kan het nuttig zijn om uw woning nog eens te laten controleren op de bouwkundige staat. Immers, een bouwkundige keuring Spijkenisse geeft zekerheid over uw vastgoed.

Meer informatie? Bekijk ook onze pagina's over:

Bouwkundige keuring Voorburg

Bouwkundige keuring Vlaardingen

Klik hier voor een overzicht van onze informatiepagina's; voor een overzicht van al onze diensten, ga naar onze homepage.