Bouwkundige keuring Voorburg

Wanneer u een huis in Voorburg wilt kopen, is het verstandig om voorafgaand een bouwkundige keuring Voorburg laten uitvoeren. De inspecteur zal de hele woning doorlopen en controleren op bouwkundige gebreken en achterstallig onderhoud. Denkt u aan onderdelen als vloeren, muren, de gevel, dakconstructie, riolering, waterleidingen, isolatie, ramen, kozijnen en hang- en sluitwerk. Het heeft onze voorkeur dat u tijdens de bouwkundige keuring meeloopt met de deskundige. Zo kunnen onduidelijkheden direct worden opgehelderd. Bovendien krijgt u tijdens de bouwkundige keuring Voorburg meteen een goed beeld van de herstelwerkzaamheden die moeten plaatsvinden om de waarde van het huis te behouden of te verhogen. Op grond van de bouwkundige keuring stellen we een rapport op waarin alle geconstateerde gebreken helder worden weergegeven en op welke termijn deze hersteld moeten worden. Daarnaast presenteren we u een globale kostenraming, zodat u financiële reserveringen kunt doen voor de reparatiekosten in de toekomst. Een bouwkundige keuring Voorburg geeft u dus voor de lange termijn zekerheid over uw vastgoed.

Dat een bouwkundige keuring Voorburg duidelijkheid kan geven over de staat van uw toekomstige huis, is een feit. Een tweede feit is dat Voorburg een unieke plaats is om te wonen. Heeft u hier reeds een woning, of heeft u een woning op het oog, dan heeft u zich laten overtuigen door de woonkwaliteit van Voorburg. Sinds 2002 is Voorburg onderdeel van de gemeente Leidschendam-Voorburg en omdat de plaats grenst aan Den Haag, is Voorburg de woonplaats bij uitstek voor forenzen. Er wonen momenteel zo’n 40.000 inwoners. Voorburg is bijna helemaal verstedelijkt en ligt oorspronkelijk op een strandwal. De geschiedenis van de plaats gaat zelfs terug op de Romeinen. Monumenten die aan de historie van Voorburg herinneren geven de gemeente een eigen karakter, zoals het statige Hofwijck, de voormalige woning van Constantijn Huygens. Of uw woning nu net als Hofwijck vrijstaand is, of dat u een tussenwoning of appartement op het oog hebt, in elke woning kunnen we een bouwkundige keuring Voorburg uitvoeren. Die geeft zekerheid over uw vastgoed. Kijk ook eens voor een bouwkundige keuring Leidschendam op onze website.

Meer informatie? Bekijk ook onze pagina's over:

Bouwkundige keuring Alkmaar

Bouwkundige keuring Spijkenisse

Klik hier voor een overzicht van onze informatiepagina's; voor een overzicht van al onze diensten, ga naar onze homepage.