Bouwkundige keuring Woerden

Wanneer u een huis in Woerden wilt kopen, is het verstandig om voorafgaand een bouwkundige keuring te laten uitvoeren. De inspecteur zal de hele woning doorlopen en controleren op bouwkundige gebreken en achterstallig onderhoud. Denkt u aan onderdelen als vloeren, muren, de gevel, dakconstructie, riolering, waterleidingen, isolatie, ramen, kozijnen en hang- en sluitwerk. Het heeft onze voorkeur dat u tijdens de bouwkundige keuring meeloopt met de deskundige. Zo kunnen onduidelijkheden direct worden opgehelderd. Bovendien krijgt u tijdens de bouwkundige keuring in Woerden meteen een goed beeld van de herstelwerkzaamheden die moeten plaatsvinden om de waarde van het huis te behouden of te verhogen. Op grond van de keuring stellen we een rapport op waarin alle geconstateerde gebreken helder worden weergegeven en op welke termijn deze hersteld moeten worden. Daarnaast presenteren we u een globale kostenraming, zodat u financiële reserveringen kunt doen voor de reparatiekosten in de toekomst. Een bouwkundige keuring Woerden geeft u dus voor de lange termijn zekerheid over uw vastgoed.

Waarom Het Inspectiehuis

Een keuring laat u uitvoeren om met zekerheid uw grootste aankoop te kunnen doen. Wij, van Het inspectiehuis, zijn gevestigd in Gouda en komen vaak in uw (toekomstig) dorp. Als grootste dienstverlener op dit gebied kan het voorkomen dat wij ervaring hebben met soortgelijke of direct woningen in uw straat. Wij kennen de huizen dus als geen ander voor we er met een technisch oog naar kijken.

Over Woerden

Gaat u in Woerden wonen, dan kiest u voor een prachtige stad in het oosten van het Groene Hart, nabij Utrecht. De geschiedenis van Woerden gaat ver terug, Op de plek van Woerden werd in 41 n.C. het castellum Laurium gesticht, een legerplaats die diende om de noordelijke grens van het Romeinse Rijk te verdedigen. In de middeleeuwen werd Woerden nog meer versterkt met een groot slot, wallen en grachten, en later een kasteel en stellingmolen. Veel van deze historische bouwwerken in Woerden staan er nog steeds en daarom is het schitterend wonen in deze plaats. Loopt u door Woerden, dan zult u zich verwonderen over de mooie kerken, het oude stadhuis en het kasteel van Woerden. Behalve eeuwenoude monumenten staan er in Woerden ook heel mooie villa´s, tussenwoningen en appartementen. Heeft u een mooie woning in Woerden op het oog, ga dan voor zekerheid. Zo weet u zeker dat u de juiste keuzes maakt.Meer informatie? Bekijk ook onze pagina's over:

Delft Zoetermeer Rijswijk
Capelle aan den IJssel Reeuwijk BarendrechtBouwkundige keuring Bodegraven

Bouwkundige keuring Sliedrecht

Klik hier voor een overzicht van onze informatiepagina's; voor een overzicht van al onze diensten, ga naar onze homepage.