Bouwkundige keuring Vlaardingen

Wanneer u een huis in Vlaardingen wilt kopen, is het verstandig om voorafgaand een bouwkundige keuring Vlaardingen laten uitvoeren. De inspecteur zal de hele woning doorlopen en controleren op bouwkundige gebreken en achterstallig onderhoud. Denkt u aan onderdelen als vloeren, muren, de gevel, dakconstructie, riolering, waterleidingen, isolatie, ramen, kozijnen en hang- en sluitwerk. Het heeft onze voorkeur dat u tijdens de bouwkundige keuring meeloopt met de deskundige. Zo kunnen onduidelijkheden direct worden opgehelderd. Bovendien krijgt u tijdens de bouwkundige keuring Vlaardingen meteen een goed beeld van de herstelwerkzaamheden die moeten plaatsvinden om de waarde van het huis te behouden of te verhogen. Op grond van de bouwkundige keuring stellen we een rapport op waarin alle geconstateerde gebreken helder worden weergegeven en op welke termijn deze hersteld moeten worden. Daarnaast presenteren we u een globale kostenraming, zodat u financiƫle reserveringen kunt doen voor de reparatiekosten in de toekomst. Een bouwkundige keuring Vlaardingen geeft u dus voor de lange termijn zekerheid over uw vastgoed.

Vlaardingen, gelegen aan de Nieuwe Maas, staat voor velen bekend als de haringstand van Nederland. Nu is de visserij in Vlaardingen onderhand verleden tijd, maar er zijn nog steeds monumenten in de stad, zoals de Visbank en de mooie haven, die hieraan herinneren. Vlaardingen heeft een beschermd stadsgezicht en het centrum is dan ook een prachtige plaats om een woning te kopen. Naast het centrum heeft Vlaardingen ook nieuwe wijken die een prettig leefklimaat hebben voor gezinnen. Met diverse wijkparken, het Lickebaert-bos en de Holierhoek is er voldoende natuur in de directe omgeving om te kunnen ontspannen. Hoewel er in Vlaardingen zelf genoeg te doen valt, zijn de vervoersverbindingen naar Rotterdam ook erg goed. Daarom is Vlaardingen voor forenzen een praktische plaats om te wonen. Maar laat voordat u zich vestigt in een mooie woning, een bouwkundige keuring Vlaardingen uitvoeren. Dan heeft u zekerheid over uw vastgoed.

Meer informatie? Bekijk ook onze pagina's over:

Bouwkundige keuring Spijkenisse

Bouwkundige keuring Bergen op Zoom

Klik hier voor een overzicht van onze informatiepagina's; voor een overzicht van al onze diensten, ga naar onze homepage.