Maatwerkadvies

Met een duurzamer gebouw bespaart u maandelijks op uw energierekening én draagt u bij aan een beter milieu. De stappen die nodig zijn om dit te bereiken kunnen - zeker bij oudere woningen en gebouwen - complex zijn. Daarom biedt Het Inspectiehuis u het duurzaamheidsadvies!

Onze gecertificeerde inspecteur loopt elk aspect van het verblijf na en stelt een integraal maatwerkplan op om stapsgewijs tot duurzaamheid te komen. Van dubbel glas tot dakisolatie en zonnepanelen, uiteraard met een duidelijk kosten-batenoverzicht.

Voor zowel zakelijke als particuliere klanten dragen wij zo bij aan milieuvriendelijke investeringen die u geld besparen. Betrouwbaar, duidelijk en tegen scherpe tarieven.

Kijk onderaan deze pagina voor tarieven, voorbeeldrapporten, of om direct een duurzaamheidsadvies aan te vragen.

Meer informatie over duurzaamheidsadvies

De verduurzaming ontwikkelt zich in sneltreinvaart, schadelijke uitstoot en het verbruik van fossiele brandstoffen moet worden teruggedrongen. Een goede ontwikkeling, maar ook een die leidt tot een fors hogere stroom- en gasrekening. Het verduurzamen van uw woning of zakelijk vastgoed biedt flinke bespaarmogelijkheden, maar de mogelijkheden zijn zo divers dat het moeilijk is om te kiezen en volgordes te bepalen. Het duurzaamheidsadvies van Het Inspectiehuis biedt u een ideaal, integraal, no-nonsense advies waarmee u goed geïnformeerd besluiten neemt.

Als onderdeel van het duurzaamheidsadvies bezoekt één van onze gecertificeerde inspecteurs uw locatie, waarbij hij elk deel goed beoordeelt en de mogelijkheden voor verduurzaming in kaart brengt. Een nieuwe verwarmingsketel? Toch een waterpomp? Of over naar elektrische verwarming met zonnepanelen en later lokale stroomopslag? Hoe zit het met uw dubbel glas? En hoeveel gas kunt u besparen door de potentie voor dak- of spouwmuurisolatie te benutten?

Na afronding van de inspectie analyseren wij de resultaten en ontvangt u een duidelijke rapportage met onze bevindingen. Dit geeft u duidelijk inzicht in welke mogelijkheden voor verduurzaming het meest voor de hand liggen, een indicatie van de benodigde investering en de tijd waarin u deze terugverdient.

Het duurzaamheidsadvies is beschikbaar voor elke woning en elk pand. Neemt u contact met ons op voor vragen of om uw inspectie direct in te plannen?

Tarieven, voorbeeldrapporten en direct aanvragen

Verbeteradvies (incl. labelopname)

Met een maatwerk energieadvies voor uw woning krijgt u uitgebreid inzicht in besparingsmogelijkheden die een woning biedt. Ook krijgt u op duidelijke wijze inzicht in de kosten die energiebesparende maatregelen met zich meebrengen en uiteraard in de besparingen die er kunnen worden gerealiseerd. Het maatwerkadvies is een energiebesparingsadvies wat wordt opgemaakt na een inspectie van uw woning.

Inhoud Prijs excl. Prijs incl.
t/m 150m2 € 393,89 € 476,61
Meerprijs >150m2 (per 30m2) € 24,38 € 29,50
Direct aanvragen