Bouwkundige keuring Breda

Wanneer u een huis in Breda wilt kopen, is het verstandig om voorafgaand een bouwkundige keuring Breda laten uitvoeren. De inspecteur zal de hele woning doorlopen en controleren op bouwkundige gebreken en achterstallig onderhoud. Denkt u aan onderdelen als vloeren, muren, de gevel, dakconstructie, riolering, waterleidingen, isolatie, ramen, kozijnen en hang- en sluitwerk. Het heeft onze voorkeur dat u tijdens de bouwkundige keuring meeloopt met de deskundige. Zo kunnen onduidelijkheden direct worden opgehelderd. Bovendien krijgt u tijdens de bouwkundige keuring Breda meteen een goed beeld van de herstelwerkzaamheden die moeten plaatsvinden om de waarde van het huis te behouden of te verhogen. Op grond van de bouwkundige keuring stellen we een rapport op waarin alle geconstateerde gebreken helder worden weergegeven en op welke termijn deze hersteld moeten worden. Daarnaast presenteren we u een globale kostenraming, zodat u financiële reserveringen kunt doen voor de reparatiekosten in de toekomst. Een bouwkundige keuring Breda geeft u dus voor de lange termijn zekerheid over uw vastgoed.

Breda is een prachtige stad in Noord-Brabant. Wanneer u graag een huis wilt kopen in Breda, kiest u voor de Brabantse gezelligheid, de schitterende stadshistorie en natuurlijk het jaarlijks terugkerende carnaval. Maar voordat het zover is, adviseren we u eerst een bouwkundige keuring Breda te laten uitvoeren in uw nieuwe woning. Zo komt u niet onverwachts voor financiële verrassingen te staan wanneer u in het schone Breda bent ingetrokken. Breda heeft bijna 180.000 inwoners en een oppervlakte van 83,07 km². Het historisch centrum van Breda wordt gesierd door onder meer het Begijnhof, het Spanjaardsgat, het Oude Stadhuis en de Prinsenkade. Niet voor niets wordt Breda ook wel de Parel van het Zuiden genoemd. Dit heeft ook te maken met de prachtige, bosrijke omgeving waarin Breda ligt. Kortom, Breda is een uitstekende woonplaats voor jong en oud!

Meer informatie? Bekijk ook onze pagina's over:

Bouwkundige keuring Almere

Bouwkundige keuring Zoetermeer

Klik hier voor een overzicht van onze informatiepagina's; voor een overzicht van al onze diensten, ga naar onze homepage.