Bouwkundige keuring Leidschendam

Wanneer u een huis in Leidschendam wilt kopen, is het verstandig om voorafgaand een bouwkundige keuring Leidschendam laten uitvoeren. De inspecteur zal de hele woning doorlopen en controleren op bouwkundige gebreken en achterstallig onderhoud. Denkt u aan onderdelen als vloeren, muren, de gevel, dakconstructie, riolering, waterleidingen, isolatie, ramen, kozijnen en hang- en sluitwerk. Het heeft onze voorkeur dat u tijdens de bouwkundige keuring meeloopt met de deskundige. Zo kunnen onduidelijkheden direct worden opgehelderd. Bovendien krijgt u tijdens de bouwkundige keuring Leidschendam meteen een goed beeld van de herstelwerkzaamheden die moeten plaatsvinden om de waarde van het huis te behouden of te verhogen. Op grond van de bouwkundige keuring stellen we een rapport op waarin alle geconstateerde gebreken helder worden weergegeven en op welke termijn deze hersteld moeten worden. Daarnaast presenteren we u een globale kostenraming, zodat u financiële reserveringen kunt doen voor de reparatiekosten in de toekomst. Een bouwkundige keuring Leidschendam geeft u dus voor de lange termijn zekerheid over uw vastgoed.

Leidschendam, sinds 2002 een deelgemeente van Leidschendam-Voorburg, is een ideale woonplaats voor mensen die in Den Haag werken én voor degenen die van rust en ruimte houden. Gelegen aan de Vliet, ofwel het Rijn-Schiekanaal, biedt Leischendam schitterende woon- en wandelgebieden. Leidschendam heeft ongeveer 28.000 inwoners en bestaat uit de voormalige gemeenten Stompwijk en Veur. Leidschendam heeft een groot winkelcentrum, genaamd Leidschenhage, dat dagelijks vele shopliefhebbers trekt. In Leidschenhage treden ook regelmatig artiesten op, gezelligheid genoeg! Populaire woonwijken in Leidschendam zijn o.a. 't Lien en Duyvenvoorde. Voor kindvriendelijke wijken met autoluwe straten bent u in hier aan het juiste adres. In welke wijk u ook woont, voor elke woning geldt dat een bouwkundige keuring Leidschendam van nut kan zijn; direct, of in de toekomst. De bouwkundige keuring biedt namelijk zekerheid over uw vastgoed. Kijk ook eens voor een bouwkundige keuring Voorburg op onze website.

Meer informatie? Bekijk ook onze pagina's over:

Bouwkundige keuring Nieuwegein

Bouwkundige keuring Schiedam

Klik hier voor een overzicht van onze informatiepagina's; voor een overzicht van al onze diensten, ga naar onze homepage.