Bouwkundige keuring Reeuwijk

Wanneer u een huis in Reeuwijk wilt kopen, is het verstandig om voorafgaand een bouwkundige keuring Reeuwijk te laten uitvoeren. De inspecteur zal de hele woning doorlopen en controleren op bouwkundige gebreken en achterstallig onderhoud. Denkt u aan onderdelen als vloeren, muren, de gevel, dakconstructie, riolering, waterleidingen, isolatie, ramen, kozijnen en hang- en sluitwerk. Het heeft onze voorkeur dat u tijdens de bouwkundige keuring meeloopt met de deskundige. Zo kunnen onduidelijkheden direct worden opgehelderd. Bovendien krijgt u tijdens de bouwkundige keuring Reeuwijk meteen een goed beeld van de herstelwerkzaamheden die moeten plaatsvinden om de waarde van het huis te behouden of te verhogen. Op grond van de bouwkundige keuring stellen we een rapport op waarin alle geconstateerde gebreken helder worden weergegeven en op welke termijn deze hersteld moeten worden. Daarnaast presenteren we u een globale kostenraming, zodat u financiƫle reserveringen kunt doen voor de reparatiekosten in de toekomst. Een bouwkundige keuring Reeuwijk geeft u dus voor de lange termijn zekerheid over uw vastgoed.

Waarom Het Inspectiehuis

Een keuring laat u uitvoeren om met zekerheid uw grootste aankoop te kunnen doen. Wij, van Het inspectiehuis, zijn gevestigd in Gouda en komen vaak in uw (toekomstig) dorp. Als grootste dienstverlener op dit gebied kan het voorkomen dat wij ervaring hebben met soortgelijke of direct woningen in uw straat. Wij kennen de huizen dus als geen ander voor we er met een technisch oog naar kijken.

Over Reeuwijk

Reeuwijk is sinds 2011 gefuseerd met Bodegraven. De nieuwe gemeente Reeuwijk heeft bijna 33.000 inwoners. Wilt u ook wonen in deze gemeente, dan is de uitvoering van een bouwkundige keuring Reeuwijk een belangrijke stap in het aankoopproces van uw huis. Met het rapport hiervan in handen weet u immers welke onderdelen van uw toekomstige huis aan vervanging of reparatie toe zijn. Hiervoor kunt u financiƫle reserveringen doen, zodat u in de toekomst niet voor onwelkome verrassingen komt te staan. En dat maakt wonen in Reeuwijk nog prettiger. Reeuwijk ligt aan de Reeuwijkse plassen, waar 's zomers Reeuwijkers en toeristen ontspannen op het water of aan de oevers. Bovendien kunt u het hele jaar door in alle rust wandelen en allerlei trekvogels spotten. Voor rust en ruimte is Reeuwijk zeker een goede keuze.

Meer informatie? Bekijk ook onze pagina's over:

Delft Zoetermeer Rijswijk
Capelle aan den IJssel Woerden BarendrechtBouwkundige keuring Ridderkerk

Bouwkundige keuring Bodegraven

Klik hier voor een overzicht van onze informatiepagina's; voor een overzicht van al onze diensten, ga naar onze homepage.