Bouwkundige keuring Schiedam

Wanneer u een huis in Schiedam wilt kopen, is het verstandig om voorafgaand een bouwkundige keuring Schiedam laten uitvoeren. De inspecteur zal de hele woning doorlopen en controleren op bouwkundige gebreken en achterstallig onderhoud. Denkt u aan onderdelen als vloeren, muren, de gevel, dakconstructie, riolering, waterleidingen, isolatie, ramen, kozijnen en hang- en sluitwerk. Het heeft onze voorkeur dat u tijdens de bouwkundige keuring meeloopt met de deskundige. Zo kunnen onduidelijkheden direct worden opgehelderd. Bovendien krijgt u tijdens de bouwkundige keuring Schiedam meteen een goed beeld van de herstelwerkzaamheden die moeten plaatsvinden om de waarde van het huis te behouden of te verhogen. Op grond van de bouwkundige keuring stellen we een rapport op waarin alle geconstateerde gebreken helder worden weergegeven en op welke termijn deze hersteld moeten worden. Daarnaast presenteren we u een globale kostenraming, zodat u financiƫle reserveringen kunt doen voor de reparatiekosten in de toekomst. Een bouwkundige keuring Schiedam geeft u dus voor de lange termijn zekerheid over uw vastgoed.

Wist u dat Schiedam de hoogste klassieke molens ter wereld heeft? En dat de stad gelegen is aan de indrukwekkende rivieren de Schie en de Nieuwe Maas? En dat u er de beste jenevers kunt drinken? Schiedam is een stad met geschiedenis, een stad om als inwoner trots op te zijn. En wellicht bent u nu al, of binnenkort, inwoner van Schiedam, als u uw droomwoning gevonden heeft. Laat voordat het zo ver is, een bouwkundige keuring Schiedam uitvoeren. Dan weet u hoe goed de bouwkundige staat van het huis is en komt u niet voor verrassingen te staan in de periode dat u in Schiedam woont. Een bouwkundige keuring biedt immers een overzicht van de kosten die gemaakt moeten worden om de woningwaarde te behouden. Schiedam heeft een historisch centrum met mooie grachten en binnen mum van tijd bent u in Rotterdam. Wonen in het groen, aan de rivier, maar ook modern wonen in nieuwbouwwijken of in een karaktervolle volksbuurt, in Schiedam is het mogelijk. En zorg met een bouwkundige keuring voor zekerheid over uw vastgoed.

Meer informatie? Bekijk ook onze pagina's over:

Bouwkundige keuring Leidschendam

Bouwkundige keuring Tilburg

Klik hier voor een overzicht van onze informatiepagina's; voor een overzicht van al onze diensten, ga naar onze homepage.