Bouwkundige keuring Dordrecht

Wanneer u een huis in Dordrecht wilt kopen, is het verstandig om voorafgaand een bouwkundige keuring Dordrecht laten uitvoeren. De inspecteur zal de hele woning doorlopen en controleren op bouwkundige gebreken en achterstallig onderhoud. Denkt u aan onderdelen als vloeren, muren, de gevel, dakconstructie, riolering, waterleidingen, isolatie, ramen, kozijnen en hang- en sluitwerk. Het heeft onze voorkeur dat u tijdens de bouwkundige keuring meeloopt met de deskundige. Zo kunnen onduidelijkheden direct worden opgehelderd. Bovendien krijgt u tijdens de bouwkundige keuring Dordrecht meteen een goed beeld van de herstelwerkzaamheden die moeten plaatsvinden om de waarde van het huis te behouden of te verhogen. Op grond van de bouwkundige keuring stellen we een rapport op waarin alle geconstateerde gebreken helder worden weergegeven en op welke termijn deze hersteld moeten worden. Daarnaast presenteren we u een globale kostenraming, zodat u financiƫle reserveringen kunt doen voor de reparatiekosten in de toekomst. Een bouwkundige keuring Dordrecht geeft u dus voor de lange termijn zekerheid over uw vastgoed.

Wonen in hartje Dordrecht is een droom van velen, en dat is niet zo vreemd. Deze historische stad spreekt tot de verbeelding dankzij haar ligging aan de rivier de Merwede die samenvloeit met de Noord en de Oude Maas. De binnenstad van Dordrecht herinnert nog steeds aan het rijke verleden van Dordrecht als handelsstad, die in 1220 al stadsrechten kreeg. Er staan prachtige bezienswaardigheden, als de Grote Kerk, de binnenhavens en de Groothoofdspoort. Maar ook van praktische voorzieningen, zoals middelbare en basisscholen en ziekenhuizen is Dordrecht goed voorzien. Bovendien bent u vanuit Dordrecht zo in de Biesbosch waar u heerlijk kunt ontspannen. Op dit moment wonen er ruim 118.000 mensen in Dordrecht; Dordtenaren, zoals de inwoners ook worden genoemd. En wellicht mag u zich binnenkort ook zo noemen. Wel raden we u aan voordat u een bod doet op uw huis of appartement, eerst een bouwkundige keuring Dordrecht te laten uitvoeren.

Meer informatie? Bekijk ook onze pagina's over:

Bouwkundige keuring Zoetermeer

Bouwkundige keuring Ede

Klik hier voor een overzicht van onze informatiepagina's; voor een overzicht van al onze diensten, ga naar onze homepage.