Bouwkundige keuring Hoofddorp

Wanneer u een huis in Hoofddorp wilt kopen, is het verstandig om voorafgaand een bouwkundige keuring Hoofddorp laten uitvoeren. De inspecteur zal de hele woning doorlopen en controleren op bouwkundige gebreken en achterstallig onderhoud. Denkt u aan onderdelen als vloeren, muren, de gevel, dakconstructie, riolering, waterleidingen, isolatie, ramen, kozijnen en hang- en sluitwerk. Het heeft onze voorkeur dat u tijdens de bouwkundige keuring meeloopt met de deskundige. Zo kunnen onduidelijkheden direct worden opgehelderd. Bovendien krijgt u tijdens de bouwkundige keuring Hoofddorp meteen een goed beeld van de herstelwerkzaamheden die moeten plaatsvinden om de waarde van het huis te behouden of te verhogen. Op grond van de bouwkundige keuring stellen we een rapport op waarin alle geconstateerde gebreken helder worden weergegeven en op welke termijn deze hersteld moeten worden. Daarnaast presenteren we u een globale kostenraming, zodat u financiële reserveringen kunt doen voor de reparatiekosten in de toekomst. Een bouwkundige keuring Hoofddorp geeft u dus voor de lange termijn zekerheid over uw vastgoed.

Hoofddorp is een woonplaats in volle ontwikkeling. Er worden veel nieuwe huizen gebouwd (zoals de rustieke, moderne wijk Floriande) en er zijn plannen voor meer nieuwbouwwijken. Voor starters en gezinnen met kinderen is Hoofddorp daarom een fijne plek om te wonen. Het centrum aan de oostzijde van Hoofddorp is voorzien van grote winkelketens en bovendien kent de stad veel bedrijventerreinen die volop leiden tot werkgelegenheid. Voor forenzen is de stad daarnaast een prettige uitvalsbasis, want u bent binnen mum van tijd in Amsterdam of op Schiphol. En in de weekenden is het goed toeven in een van de natuurgebieden in de omgeving van Hoofddorp, zoals het Wandelbos, het Haarlemmermeerse Bos en de Toolenburgerplas. Even uitwaaien met de hond, spelen met de kinderen of een wandelingetje met z'n tweeën. Maar behalve een prettige woonomgeving is een fijne, veilige woning net zo belangrijk. Kies daarom voor een bouwkundige keuring Hoofddorp. Die geeft u namelijk zekerheid over uw vastgoed!

Meer informatie? Bekijk ook onze pagina's over:

Bouwkundige keuring Hilversum

Bouwkundige keuring Alkmaar

Klik hier voor een overzicht van onze informatiepagina's; voor een overzicht van al onze diensten, ga naar onze homepage.