Bouwkundige keuring Leeuwarden

Wanneer u een huis in Leeuwarden wilt kopen, is het verstandig om voorafgaand een bouwkundige keuring Leeuwarden te laten uitvoeren. De inspecteur zal de hele woning doorlopen en controleren op bouwkundige gebreken en achterstallig onderhoud. Denkt u aan onderdelen als vloeren, muren, de gevel, dakconstructie, riolering, waterleidingen, isolatie, ramen, kozijnen en hang- en sluitwerk. Het heeft onze voorkeur dat u tijdens de bouwkundige keuring meeloopt met de deskundige. Zo kunnen onduidelijkheden direct worden opgehelderd. Bovendien krijgt u tijdens de bouwkundige keuring Leeuwarden meteen een goed beeld van de herstelwerkzaamheden die moeten plaatsvinden om de waarde van het huis te behouden of te verhogen. Op grond van de bouwkundige keuring stellen we een rapport op waarin alle geconstateerde gebreken helder worden weergegeven en op welke termijn deze hersteld moeten worden. Daarnaast presenteren we u een globale kostenraming, zodat u financiële reserveringen kunt doen voor de reparatiekosten in de toekomst. Een bouwkundige keuring Leeuwarden geeft u dus voor de lange termijn zekerheid over uw vastgoed.

Leeuwarden is het kloppend hart van Friesland met meer dan 95.000 inwoners. Wanneer u een van deze inwoners bent en eigenaar bent van een huis in Leeuwarden, dan kan een bouwkundige keuring Leeuwarden helderheid geven over de bouwkundige staat en daarmee de financiële waarde van uw huis. En dat geeft zekerheid voor de toekomst, want met het rapport van de bouwkundige keuring Leeuwarden weet u welke financiële reservering u moet doen voor het onderhoud van uw huis. Wonen in Leeuwarden wordt op deze manier nog prettiger. En als inwoner van Leeuwarden kunt u trots zijn op uw stad. Leeuwarden is immers een van de Friese elf steden en heeft een prachtig historisch centrum met een grote variëteit aan winkels, diverse parken en musea. Bovendien is de binnenstad voor een groot deel autoluw gemaakt waardoor Leeuwarden een nog aangenamer klimaat biedt om te wonen.

Meer informatie? Bekijk ook onze pagina's over:

Bouwkundige keuring Assen

Bouwkundige keuring Heerenveen

Klik hier voor een overzicht van onze informatiepagina's; voor een overzicht van al onze diensten, ga naar onze homepage.