Bouwkundige keuring Amstelveen

Wanneer u een huis in Amstelveen wilt kopen, is het verstandig om voorafgaand een bouwkundige keuring Amstelveen laten uitvoeren. De inspecteur zal de hele woning doorlopen en controleren op bouwkundige gebreken en achterstallig onderhoud. Denkt u aan onderdelen als vloeren, muren, de gevel, dakconstructie, riolering, waterleidingen, isolatie, ramen, kozijnen en hang- en sluitwerk. Het heeft onze voorkeur dat u tijdens de bouwkundige keuring meeloopt met de deskundige. Zo kunnen onduidelijkheden direct worden opgehelderd. Bovendien krijgt u tijdens de bouwkundige keuring Amstelveen meteen een goed beeld van de herstelwerkzaamheden die moeten plaatsvinden om de waarde van het huis te behouden of te verhogen. Op grond van de bouwkundige keuring stellen we een rapport op waarin alle geconstateerde gebreken helder worden weergegeven en op welke termijn deze hersteld moeten worden. Daarnaast presenteren we u een globale kostenraming, zodat u financiƫle reserveringen kunt doen voor de reparatiekosten in de toekomst. Een bouwkundige keuring Amstelveen geeft u dus voor de lange termijn zekerheid over uw vastgoed.

Amstelveen, in 2003 uitgeroepen tot de meest aantrekkelijke stad om te wonen. Dat is niet zo vreemd, wanneer we zien dat Amstelveen grenst aan Amsterdam en bovendien veilig, goed bereikbaar en rijk aan cultuur is. Daarnaast ligt een groot deel van het Amsterdamse bos in Amstelveen, waar veel inwoners van Amstelveen komen voor rust en ontspanning. Amstelveen is bijna 85.000 inwoners rijk en groeit nog steeds. Daarom is het Stadshart Amstelveen gecreƫerd, een groot winkelcentrum met tal van culturele voorzieningen. Nabij dit Stadshart ligt bijvoorbeeld het beroemde Cobramuseum. Amstelveen is geliefd onder degenen die werken in Amsterdam of op Schiphol, want de gemeente is zeer goed bereikbaar via de snelweg. Heeft u een huis in Amstelveen op het oog, laat het dan keuren door een bouwkundig expert. Met het rapport van een bouwkundige keuring Amstelveen in handen weet u precies welke onderhoudskosten voor uw rekening komen. Hiermee wordt het wonen in Amstelveen nog prettiger, omdat u weet waar u op kunt rekenen.

Meer informatie? Bekijk ook onze pagina's over:

Bouwkundige keuring Delft

Bouwkundige keuring Wadddinxveen

Klik hier voor een overzicht van onze informatiepagina's; voor een overzicht van al onze diensten, ga naar onze homepage.