Bouwkundige keuring Nieuwegein

Wanneer u een huis in Nieuwegein wilt kopen, is het verstandig om voorafgaand een bouwkundige keuring Nieuwegein laten uitvoeren. De inspecteur zal de hele woning doorlopen en controleren op bouwkundige gebreken en achterstallig onderhoud. Denkt u aan onderdelen als vloeren, muren, de gevel, dakconstructie, riolering, waterleidingen, isolatie, ramen, kozijnen en hang- en sluitwerk. Het heeft onze voorkeur dat u tijdens de bouwkundige keuring meeloopt met de deskundige. Zo kunnen onduidelijkheden direct worden opgehelderd. Bovendien krijgt u tijdens de bouwkundige keuring Nieuwegein meteen een goed beeld van de herstelwerkzaamheden die moeten plaatsvinden om de waarde van het huis te behouden of te verhogen. Op grond van de bouwkundige keuring stellen we een rapport op waarin alle geconstateerde gebreken helder worden weergegeven en op welke termijn deze hersteld moeten worden. Daarnaast presenteren we u een globale kostenraming, zodat u financiƫle reserveringen kunt doen voor de reparatiekosten in de toekomst. Een bouwkundige keuring Nieuwegein geeft u dus voor de lange termijn zekerheid over uw vastgoed.

Nieuwegein is een gemeente ten zuiden van Utrecht, gelegen aan de rivier de Lek. Dat is niet de enige waterweg; er lopen nog een aantal kanalen door en langs Nieuwegein. Nieuwegein staat bekend om zijn centrale ligging; de plaats wordt omsingeld door drie snelwegen die snelle verbindingen met omliggende plaatsen mogelijk maken. Nieuwegein is dus een prettige woonplaats voor degenen die graag in rust willen wonen, maar werken in een naburige, grote stad. Dankzij de centrale ligging zijn alle uithoeken van Nederland goed bereikbaar vanuit Nieuwegein. Hoewel de stad relatief nieuw is, bezit Nieuwegein alle voorzieningen die de inwoners nodig hebben: van bioscopen tot aan kinderdagverblijven, van buurthuizen tot aan een topklinisch ziekenhuis. En met park Oudegein heeft Nieuwegein ook een heerlijke plek om te ontspannen in de natuur.

Maak een afspraak voor een bouwkundige keuring Nieuwegein. Dat geeft zekerheid over uw vastgoed.

Meer informatie? Bekijk ook onze pagina's over:

Bouwkundige keuring Raalte

Bouwkundige keuring Leidschendam

Klik hier voor een overzicht van onze informatiepagina's; voor een overzicht van al onze diensten, ga naar onze homepage.