Bouwkundige keuring Zaandam

Wanneer u een huis in Zaandam wilt kopen, is het verstandig om voorafgaand een bouwkundige keuring Zaandam te laten uitvoeren. De inspecteur zal de hele woning doorlopen en controleren op bouwkundige gebreken en achterstallig onderhoud. Denkt u aan onderdelen als vloeren, muren, de gevel, dakconstructie, riolering, waterleidingen, isolatie, ramen, kozijnen en hang- en sluitwerk. Het heeft onze voorkeur dat u tijdens de bouwkundige keuring meeloopt met de deskundige. Zo kunnen onduidelijkheden direct worden opgehelderd. Bovendien krijgt u tijdens de bouwkundige keuring Zaandam meteen een goed beeld van de herstelwerkzaamheden die moeten plaatsvinden om de waarde van het huis te behouden of te verhogen. Op grond van de bouwkundige keuring stellen we een rapport op waarin alle geconstateerde gebreken helder worden weergegeven en op welke termijn deze hersteld moeten worden. Daarnaast presenteren we u een globale kostenraming, zodat u financiƫle reserveringen kunt doen voor de reparatiekosten in de toekomst. Een bouwkundige keuring Zaandam geeft u dus voor de lange termijn zekerheid over uw vastgoed.

Zaandam dankt zijn naam aan de Zaan, de waterloop waaraan de stad op de oevers ligt. Zaandam heeft bijna 73.000 inwoners en is daarmee de grootste plaats binnen de gemeente Zaanstad, waar o.a. ook de plaats Assendelft onder valt. Zaandam is bekend van Albert Heijn, die hier als kruidenier begon, en natuurlijk van de Zaanse Schans. U voelt zich toerist in eigen land wanneer u langs deze groenwitte huisjes slentert. De Zaanstreek was van de 17e tot de 19e eeuw een enorm industrieel molengebied. Van houtzaagmolens en oliemolens tot aan verfmolens en pelmolens, in Zaandam gonsde het van de bedrijvigheid. Sommige van deze molens zijn nog steeds in Zaandam te bewonderen. Zaandam is cultuurhistorisch gezien een prachtige plaats, maar ook voor de moderne mens een prettige plaats om te wonen. Vanuit Zaandam is Amsterdam immers goed bereikbaar en Zaandam biedt veel sociale voorzieningen, winkelcentra en werkgelegenheid. Heeft u een huis in Zaandam op het oog maar wilt u weten wat de bouwkundige staat is, kies dan voor een bouwkundige keuring Zaandam.

Meer informatie? Bekijk ook onze pagina's over:

Bouwkundige keuring Heemstede

Bouwkundige keuring Beverwijk

Klik hier voor een overzicht van onze informatiepagina's; voor een overzicht van al onze diensten, ga naar onze homepage.