Bouwkundige keuring Groningen

Wanneer u een huis in Groningen wilt kopen, is het verstandig om voorafgaand een bouwkundige keuring Groningen te laten uitvoeren. De inspecteur zal de hele woning doorlopen en controleren op bouwkundige gebreken en achterstallig onderhoud. Denkt u aan onderdelen als vloeren, muren, de gevel, dakconstructie, riolering, waterleidingen, isolatie, ramen, kozijnen en hang- en sluitwerk. Het heeft onze voorkeur dat u tijdens de bouwkundige keuring meeloopt met de deskundige. Zo kunnen onduidelijkheden direct worden opgehelderd. Bovendien krijgt u tijdens de bouwkundige keuring Groningen meteen een goed beeld van de herstelwerkzaamheden die moeten plaatsvinden om de waarde van het huis te behouden of te verhogen. Op grond van de bouwkundige keuring stellen we een rapport op waarin alle geconstateerde gebreken helder worden weergegeven en op welke termijn deze hersteld moeten worden. Daarnaast presenteren we u een globale kostenraming, zodat u financiƫle reserveringen kunt doen voor de reparatiekosten in de toekomst. Een bouwkundige keuring Groningen geeft u dus voor de lange termijn zekerheid over uw vastgoed.

Met een bouwkundige keuring in Groningen bent u verzekerd van helder inzicht in de staat van uw huis, maar bent u ook verzekerd van een prachtige woonplaats. Groningen heeft immers van alles te bieden op het gebied van wonen, werken, cultuur en sociale voorzieningen. En wat dacht u van de bezienswaardigheden in Groningen? Het Groninger Museum is bijvoorbeeld het aanraden waard. Hoewel het ontwerp van het gebouw zeer modern is, vindt u in het museum allerlei historische voorwerpen en kunst die een beeld geven van de geschiedenis van Groningen. Een goed beeld van het hedendaagse Groningen krijgt u vanaf het water. Met een van de vele rondvaartboten geniet u van de grachten en bruggen van Groningen. Wilt u een nog spectaculairder uitzicht over Groningen? Dat kan vanaf de Martinitoren. Groningen is een woonplaats waar u zich nog dagelijks toerist kunt voelen!

Meer informatie? Bekijk ook onze pagina's over:

Bouwkundig adviesbureau Friesland

Bouwkundige inspecties

Klik hier voor een overzicht van onze informatiepagina's; voor een overzicht van al onze diensten, ga naar onze homepage.