Bouwkundige keuring Emmen

Wanneer u een huis in Emmen wilt kopen, is het verstandig om voorafgaand een bouwkundige keuring Emmen te laten uitvoeren. De inspecteur zal de hele woning doorlopen en controleren op bouwkundige gebreken en achterstallig onderhoud. Denkt u aan onderdelen als vloeren, muren, de gevel, dakconstructie, riolering, waterleidingen, isolatie, ramen, kozijnen en hang- en sluitwerk. Het heeft onze voorkeur dat u tijdens de bouwkundige keuring meeloopt met de deskundige. Zo kunnen onduidelijkheden direct worden opgehelderd. Bovendien krijgt u tijdens de bouwkundige keuring Emmen meteen een goed beeld van de herstelwerkzaamheden die moeten plaatsvinden om de waarde van het huis te behouden of te verhogen. Op grond van de bouwkundige keuring stellen we een rapport op waarin alle geconstateerde gebreken helder worden weergegeven en op welke termijn deze hersteld moeten worden. Daarnaast presenteren we u een globale kostenraming, zodat u financiƫle reserveringen kunt doen voor de reparatiekosten in de toekomst. Een bouwkundige keuring Emmen geeft u dus voor de lange termijn zekerheid over uw vastgoed.

Emmen heeft een bijzonder landschap. Gesitueerd aan de voet van de zandrug Hondsrug ligt Emmen op grote hoogte in vergelijking met andere Nederlandse plaatsen. De Hondsrug, en daarmee Emmen eveneens, wordt omgeven door de Emmerdennen. Hier en in de omgeving van Emmen kunt u prachtig wandelen, met name rond de meren in het zuiden van Emmen: de Grote en de Kleine Rietplas. En voor nog meer wandelplezier kunt u natuurlijk Dierenpark Emmen bezoeken, waar u wel heel bijzondere stadsgenoten treft. In Emmen kunt u wonen in de stijl die bij u past: in de historische binnenstad, in een gerenoveerde buitenwik of in een van de nieuwbouwwijken. Waar uw huis zich ook bevindt, binnen mum van tijd bent u in het centrum van Emmen om te winkelen of andere activiteiten te ondernemen. Wilt u weten hoe u de waarde van uw woning in Emmen kunt behouden of verbeteren in de komende jaren? Kies dan voor een bouwkundige keuring door Het Inspectiehuis.

Meer informatie? Bekijk ook onze pagina's over:

Bouwkundige keuring Heerenveen

Bouwkundige keuring Nijmegen

Klik hier voor een overzicht van onze informatiepagina's; voor een overzicht van al onze diensten, ga naar onze homepage.