Bouwkundig adviesbureau Amsterdam

Het Inspectiehuis is een bouwkundig adviesbureau waarbij u terecht kunt met alle bouwkundige kwesties over uw vastgoed. Vastgoed is waardevol bezit, of het nu gaat om uw bedrijfspand, uw woning, een appartementencomplex of kerkgebouw in Amsterdam. Elk pand heeft een waarde en u wilt natuurlijk graag dat deze waarde behouden blijft. Hierin kan een bouwkundig adviesbureau als Het Inspectiehuis u helpen. Het Inspectiehuis is gespecialiseerd in het uitvoeren van bouwkeuringen, bouwtechnische inspecties, taxaties, opleveringskeuringen en het opstellen van bouwkundige rapporten. Als bouwkundig adviesbureau gaat Het Inspectiehuis grondig te werk op een objectieve en betrouwbare manier die begrijpelijk is voor de niet-bouwkundig onderlegde consument. Dankzij de jarenlange ervaring heeft Het Inspectiehuis al diverse certificaten verdiend.

Er zijn uiteenlopende Amsterdamse opdrachtgevers die Het Inspectiehuis hebben ingeschakeld voor een bouwkundige keuring, taxatie of anderszins. Dit zijn voornamelijk particulieren, maar ook makelaars, woningcorporaties, VVE's, verzekeraars, projectontwikkelaars en bedrijven. We maken graag voor u een offerte op maat, zodat u weet welke kosten aan een keuring van uw vastgoed kleven. Mocht u nog vragen hebben over de werkwijze van ons als bouwkundig adviesbureau, neem dan vrijblijvend contact op of chat direct met ons via de website.

Vraagt u zich af wat een bouwkundige keuring voor uw pand zou betekenen? Dankzij een bouwkundige keuring krijgt u inzicht in de staat van uw huis, van de dakconstructie tot aan de waterleidingen, van de fundering tot aan de riolering. Alle bouwkundige elementen worden nagelopen en op basis daarvan krijgt u een bouwkundig rapport waarin we als bouwkundig adviesbureau een overzicht geven van de kosten op korte en lange termijn die u dient te maken om de waarde van uw pand te blijven behouden. Dit betekent dat u precieze financiƫle reserveringen kunt doen en niet ineens voor onverwachte uitgaven komt te staan. Een bouwkundig adviesbureau als Het Inspectiehuis denkt graag met u mee en geeft tips over de prioriteiten van de verschillende soorten onderhoud. Dit betekent: zekerheid over uw vastgoed!

Meer informatie? Bekijk ook onze pagina's over:

Bouwkundig advies Amsterdam

APK Huizen